skip to Main Content
CONSTRUCTIEWERK

Constructiebouw met Van Pommeren

Stalen constructies vormen de basis voor tal van gebouwen, machines en installaties. Of het nu gaat om dragers voor de verbouwing van een woning of om een complete stalen constructie voor het dak van een pand: bij Van Pommeren zijn we er dag in dag uit mee bezig. Aannemers en bouwbedrijven weten ons daardoor feilloos te vinden als constructiebouw onderdeel uitmaakt van een project.

Particulier, aannemerij & zakelijk

Over het algemeen werken we binnen de constructiebouw voor aannemers, kleine tot grote bouwbedrijven en architecten. Meestal gaat het om specialistisch werk waarvoor voldoende kennis en ervaring is vereist. En uiteraard geavanceerde apparatuur om staal en metaal te verwerken tot alle denkbare producten. Het hele proces van ontwerpen, produceren en monteren is bij onze vakkundige en gecertificeerde lassers in vertrouwde handen.

Zichtbaar & onzichtbaar

Solide constructiebouw is belangrijk, maar niet altijd het meest zichtbare werk. Zo gaat het vaak om stalen constructies die een dak dragen of een gebouw overeind houden. Soms kun je nog zien wat we hebben gemaakt, zoals in de staalconstructie in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Die zorgt niet alleen voor een veilige omgeving, maar ook voor een robuuste uitstraling van het gebouw. Bij een brandweerkazerne in Amsterdam hadden we een mooie combinatie. Enerzijds onzichtbare liggers en kolommen, anderzijds opvallende zwarte trappen en hekwerken aan de buitenkant van het gebouw.

Heeft u staalconstructies nodig of bent u op zoek naar een bedrijf dat alle expertise qua constructiebouw in huis heeft?

Wij helpen u met veel plezier!

Constructiebouw is maatwerk

Staalconstructies moeten tot op de millimeter passen, veilig zijn en – als ze zichtbaar zijn – bijdragen aan de sfeer in een gebouw. Om die reden voeren wij het hele ontwerpproces in eigen beheer uit. We meten, tekenen, rekenen, verspanen en lassen tot de constructies aan alle vereisten voldoen. Dit doen wij deels met de hand, deels gerobotiseerd. Sowieso geldt in alle gevallen: constructiebouw is maatwerk.

Back To Top